Wild River - Västerbotten

Wild River är en restaurang, mer eller mindre mitt i ingenstans, som erbjuder en unik kulinarisk upplevelse till sina gäster. Filosofin är enkel. De gillar god mat och genuina skratt, stora smaker och en härlig stämning och de bygger sin verksamhet på hållbarhet.

Wild River är en sommarrestaurang med endast 30 sittplatser. Den inglasade uteserveringen har utsikt över Mårdseleforsens vackra landskap, med vilt vatten och fåglars kvitter. Ett stenkast från restaurangen finns Mårdseleforsens naturreservat. Med få sittplatser får restaurangen en varm atmosfär, och ger möjlighet att ge varje gäst mycket uppmärksamhet. Här är kvalitet alltid viktigare än kvantitet.

En hållbar Västerbottnisk upplevelse

Wild Rivers arbetar enligt Västerbotten Experience koncept för en mer hållbar besöksnäring. Utifrån det bygger de sin verksamhet på hållbarhet, och låter västerbottnisk livsstil och gästvänlighet stå i fokus. Västerbottniska råvaror står alltid i centrum i deras menyer. Råvarorna är så lokala som möjligt, från lokala bönder, odlare, jägare och fiskare, till att restaurangchefen Emma själv är ute och samlar råvaror från skogens skafferi. Med markägares tillåtelse jagar hon fatt på allt från granskott och tallkottar till renlav och rönnblommor. Idén är helt enkelt att ge besökaren så mycket äkta Västerbotten det bara går under besöket.