Tillväxtverket
eu-logotyp

Handbok för EU-projekt

Handboken är en vägledning för er som planerar och genomför projekt som delfinansieras inom ramen för följande EU-program under programperioden 2014-2020. 

Handbok för EU-projekt omfattar avsnitten Planera, Ansöka, Genomföra och Avsluta i vänsterspalten.

En översikt av samtliga sidor hittar du på sidan Innehåll Handbok för EU-projekt

Strukturfondsprogram för investeringar i tillväxt och sysselsättning

Handboken vänder sig till projekt inom strukturfondsprogrammen Övre Norrland, Mellersta Norrland, Norra Mellansverige, Stockholm, Östra Mellansverige, Västsverige, Småland och Öarna och Skåne-Blekinge samt Nationellt regionalfondsprogram.

Delfinansiering från Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak

Söker ni delfinansiering inom Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak, ett gränsregionalt samarbetsprogram, omfattas ni av andra regelverk. Läs mer på www.interreg-oks.eulänk till annan webbplats

Följ krav och villkor

För att ett projekt ska beviljas stöd och för att stödet ska betalas ut krävs det att stödmottagare följer de krav och villkor som anges i denna handbok.

Tidigare versioner av Handbok för EU-projekt

Det nuvarande innehållet, i avsnitten Planera, Ansöka, Genomföra och Avsluta här i menyn, utgör version 5.2 av Handbok för EU-projekt.

Se tidigare versioner av handboken.

Prenumerera

Vill du veta när vi uppdaterar innehållet i Handbok för EU-projekt? Prenumerera på nya versioner av Handbok för EU-projekt

PDF-version


Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.