Annica Thörner

Annica är kontorsansvarig på Tillväxtverkets kontor i Stockholm.

Annica Thörner

Vad gör du på Tillväxtverket?

Jag jobbar på enheten Intern service där jag har flera olika arbetsuppgifter. Bland annat så möter man mig i receptionen när man kommer till huvudkontoret i Stockholm där jag dessutom är kontorsansvarig och ser till att den dagliga driften fungerar. Jag ansvarar för Team Mitt som är ett kontorsteam som innefattar Stockholm, Gävle och Örebro. Vi jobbar med att säkerställa att alla rutiner finns och efterlevs och även att arbetsmiljön fungerar. Jag jobbar även med att administrera personalärendenärenden och med vårt passer- och larmhanteringssystem.

Hur skulle du beskriva Tillväxtverket som arbetsplats?

Jag har jobbat på myndigheten i 15 år, så jag trivs väldigt bra här. Tillväxtverket är en väldigt öppen och trevlig arbetsplats och det finns mycket kompetens på myndigheten.

Hur lär du dig mer i arbetet?

Tillväxtverket har en utbildningsportal där det finns mycket bra utbildningar och där kan man alltid kan lära sig något nytt. Jag är en nyfiken person som gillar att lära mig nya saker. 

Vad är det bästa med ditt jobb?​

Det bästa med mitt jobb är dels att jag har så mycket olika arbetsuppgifter och alla möten med olika människor i receptionen.