Tillväxtverket
Två medarbetare på Tillväxtverket.

Jobba hos oss

Vi arbetar för att stärka företagens konkurrenskraft. Det handlar om att skapa bättre förutsättningar för företagande och regionala miljöer där företag utvecklas.

Med engagemang strävar vi mot målbilden att konkurrenskraften i Sveriges näringsliv stärks och regionernas tillväxt ökar. Det ställer stora krav på vår kompetens.

Här kan du påverka både din och Sveriges framtid!

Inom Tillväxtverket jobbar vi inte bara med att skapa ett Sverige där fler
företag vill, kan och vågar. Vi vet också att varje medarbetares kompetens, engagemang och välmående är avgörande för att vi lyckas. Därför erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö med engagerade chefer och skickliga kollegor som hjälper dig att utvecklas. 

Vi är en kunskapsorganisation med professionella, kompetenta och engagerade medarbetare. Vi lägger stor vikt vid teamarbete över avdelnings- och enhetsgränser och nätverkande med externa aktörer.

Vi är 440 medarbetare på nio orter, från Arjeplog i norr till Malmö i söder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Tillsammans ser vi till att ligga steget före, öppna dörrar och riva barriärer så att företag i hela landet får så bra förutsättningar som möjligt.

Nyfiken på hur det är att arbeta på Tillväxtverket?

Se filmen nedan och få en känsla av hur det är att arbeta på Tillväxtverket.

I filmen berättar fyra medarbetare om hur det är att arbeta på Tillväxtverket, vårt uppdrag, om kulturen och varför du ska söka jobb här.

De medverkande i filmen berättar mer om sig och sitt jobb.

Våra förväntningar på dig

Läs vår medarbetar- och chefspolicyPDF

Värdefulla medarbetare behöver bra förmåner

Vad vi erbjuder

Ett uppdrag för dig?

Lediga jobb

Kontakt

Du är välkommen att kontakta HR- enheten, om du har några frågor.Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.