Boka in Landsbygdsveckan 2025 redan nu

Landsbygdsveckan 2025

Landsbygdsveckan, som arrangerades första gången 2023, kommer att återkomma och gå av stapeln 5-11 maj 2025. Det är ett evenemang som samlar arrangörer från hela landet och låter landsbygdsfrågorna ta plats i rampljuset. Tillväxtverket är initiativtagare och arrangörer tillsammans med SLU och Landsbygdsnätverket.

Tre snabba om landsbygdsveckan

Vad är Landsbygdsveckan?
Landsbygdsveckan är en nationell plattform där Sveriges landsbygder står i fokus. Under en vecka arrangeras olika typer av evenemang både fysiskt och digitalt. Landsbygdsveckan är till för alla som är engagerade i landsbygdernas utveckling. Initiativtagare till Landsbygdsveckan är SLU, Landsbygdsnätverket och Tillväxtverket.

Varför en Landsbygdsvecka?
Syftet är att lyfta nya perspektiv och låta landsbygdsfrågorna få en tydlig plats i rampljuset. Med den gemensamma plattformen kan vi tillsammans öka kunskapen, stärka nätverken och öka engagemanget för landsbygders utveckling.

Hur går Landsbygdsveckan till?
Landsbygdsveckans program bygger på de evenemang som arrangeras av olika arrangörer i samverkan med varandra. På den gemensamma plattformen bidrar alla arrangörer till innehållet, och tillsammans skapar vi Landsbygdsveckan.

Har du frågor eller vill veta mer om Landsbygdsveckan 2025?


Löpande information och uppdateringar, samt kontaktuppgifter, hittar du på Landsbygdsveckans hemsida. Där hittar du också frågor och svar om evenemanget.

Digitala informationsträffar till hösten

Med start under hösten 2024 kommer vi arrangera fyra digitala träffar, där du som arrangör kan ställa frågor och höra mer om evenemanget.

  • 7 November 2024 kl. 10-11
  • 5 December 2024 kl. 12-13
  • 16 Januari 2025 kl. 13-14
  • 6 Februari 2025 kl. 15-16

Kontakt

Evelina Selander
fornamn.efternamn@tillvaxtverket.se