Bransch­organisationer

Vill du ha kontakt med en branschorganisation? Här hittar du som är egen företagare eller som arbetar med att förenkla för företag exempel på branschorganisationer och liknande.

För dig som arbetar med att förenkla för företag kan kontakter med branschorganisationer och liknande till exempel vara värdefulla i samband med samråd i regelgivningsarbetet.

För dig som är företagare kan branschorganisationer och liknande ofta erbjuda tjänster och information kopplat till din bransch. Det kan till exempel vara rådgivning i juridik och andra frågor som bland annat vilka standarder för varor och tjänster som är viktiga att följa i just din bransch. För närmare information, kontakta den enskilda organisationen för att få veta vad just de kan erbjuda.

Bransch-organisationer A-Ö

Här hittar du exempel på branschorganisationer och liknande sorterade i bokstavsordning. Listan ska inte ses som uttömmande. Om du hittar felaktigheter, vill uppdatera informationen eller känner till en organisation som inte finns representerad, hör gärna av dig till oss på:
forenkling@tillvaxtverket.se

A

B

C

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

P

S

T

V

Å

Kontakt

forenkling@tillvaxtverket.se