Tillväxtverket

Innovations­forum för enklare företagande

Välkommen till ett forum för samskapande om framtidens ekosystem för enklare företagstjänster. Vi vill träffa dig som är privat tjänsteleverantör och prata om hur vi tillsammans bygger smarta digitala tjänster som förenklar företagens vardag. Forumet hålls i Stockholm 29 januari och i Sundsvall 5 februari.

Om forumet

Tillväxtverket och Bolagsverket har fått i uppdrag av regeringenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster att öka innovationstakten på verksamt.se. Regeringen vill att vi tillsammans med marknaden utvecklar tjänster som förenklar företagandet i Sverige.

Arbetet med att utveckla verksamt bygger på principerna om ett nytt ekosystem. Ett system där vi myndigheter ger förutsättningar för andra aktörer att utveckla smarta lösningar, baserade på en gemensam arkitektur, tillgång på data och gemensamma standarder. Genom att ge möjligheter till marknaden utnyttjar vi hela samhällets kapacitet att möta de förväntningar som finns på bra service och smarta lösningar.

Innovationsforum för enklare företagande

För att vi ska bli världsledande behöver vi er hjälp. Vi bjuder därför in till ett Innovationsforum för enklare företagande. Vi vill diskutera hur vi tillsammans bygger smarta digitala tjänster baserade på principer för MinaData. Detta öppnar upp möjligheter för nya tjänster från privata tjänsteleverantörer.

När

  • Stockholm den 29 januari, kl. 11.30 - 16.00 (vi börjar med lunch)
  • Sundsvall den 5 februari, kl. 11.30 – 16.00 (vi börjar med lunch)

Vem

Inbjudan riktar sig till dig i privat sektor. Du kanske arbetar strategiskt med digital tjänsteutveckling mot företag eller med systemstöd till myndigheter, regioner, landsting eller kommuner? Kanske är du affärsansvarig för digitala tjänster som gör det enklare att starta och driva företag? Välkommen!

Vilka är vi?

Innovationsforumet arrangeras av Tillväxtverket och Bolagsverket tillsammans med Arbetsförmedlingen, DIGG - Myndigheten för digital förvaltning, Naturvårdsverket och Skatteverket.

Läs mer om programmet och anmäl dig härlänk till annan webbplats