Tillväxtverket

Boot camp för digitala startups - tema hållbarhet

Är du ett av Sveriges hetaste digitala företag? Ta del av Stockholms startup-scen: Vidga ditt nätverk, vässa din kunskap och pitcha för investerare.

Startup-Sweden är ett boot camp som ger Sveriges mest lovande digitala startups möjlighet att ta del av startup-scenen i Stockholm.

Under en intensiv vecka i Stockholm får 10 företag möjlighet att utöka sitt nätverk med andra företag, finansiärer, potentiella kunder och partner. De får också praktiska och konkreta kunskaper inom affärsutveckling, från andra startups och från experter inom olika områden.

Sist men inte minst får bolagen chans att träffa privata och offentliga investerare på Sveriges största demodag för digitala bolag – Sweden Demo Day.

Hållbarhet: Tema för boot camp 3

Hållbarhet är temat för Startup-Swedens tredje boot camp 2017, som äger rum 11-15 september 2017 i Stockholm.

FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling visar de utmaningar världen står inför och pekar på behovet av företag som kan bidra till att lösa dessa. Är du ett av dessa företag?

Boot camp 3 2017 riktar sig till digitala startups med hållbarhet som affärsidé. Eller med andra ord: Vi riktar oss till startups som löser sociala och miljömässiga samhällsutmaningar genom digitala tjänster eller produkter – och på så vis bidrar till en hållbar utveckling.

Mer om de globala målen för hållbar utvecklinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Startup-Sweden arrangeras fyra gånger under 2017.

Mer information om Startup-Sweden och om boot camp 3, 2017 hittar du via länken nedan.

Startup-Swedenlänk till annan webbplats