Tillväxtverket

Boot camp för startups inom gaming

Är du ett av Sveriges hetaste digitala företag? Ta del av Stockholms startup-scen: Vidga ditt nätverk, vässa din kunskap och pitcha för investerare!

Startup-Sweden är ett boot camp som ger Sveriges mest lovande digitala startups möjlighet att ta del av startup-scenen i Stockholm.

Under en intensiv vecka i Stockholm får 10 företag möjlighet att utöka sitt nätverk med andra företag, finansiärer, potentiella kunder och partner. De får också praktiska och konkreta kunskaper inom affärsutveckling, från andra startups och från experter inom olika områden.

Sist men inte minst får bolagen chans att träffa privata och offentliga investerare på Sveriges största demodag för digitala bolag – Sweden Demo Day.

Gaming: Tema för boot camp 2

Gaming är temat för årets andra boot camp som äger rum den 29 maj – 2 juni 2017 i Stockholm.

Boot camp 2, 2017 riktar sig till följande digitala startups:

  • Utvecklare av dataspel för underhållning, lärande (Edtech) och så kallad gamification (digitala verktyg med spelmekanismer) oavsett plattform (till exempel mobil, pc, mac och konsoler).
  • Utvecklare som jobbar med mjukvaror för att underlätta och effektivisera utveckling av dataspel.

Veckan genomförs i samarbete med Gameport i Karlsham, The Game Incubator i Gothia Science Park i Skövde, STING spelinkubator i Stockholm, LiU Innovation i Linköping, MINC Game i Malmö och Arctic Game Lab som finns representerad i Skellefteå, Boden, Luleå, och Piteå.

Startup-Sweden arrangeras fyra gånger under 2017.

Mer information om Startup-Sweden och om Boot Camp 2, 2017 hittar du via länken nedan.

Startup-Sweden