Tillväxtverket

Tack vare Startup Sweden vann vi Growth Awards!

För Jenny Rydebrink och hennes digitala startup Gardenize blev Startup Swedens boot camp en minst sagt givande upplevelse.

Jenny Rydebrink, Gardenize.

Jenny Rydebrink, Gardenize.

Förutom att det ledde till att Gardenize kammade hem det prestigefyllda International Growth Awards på Sweden Demo Day, lyckades Jenny få ett personligt reportage skrivet om företaget på nyhetssajten Breakit. Hon fick även kontakt med ett par investerare som de fortfarande för dialog med.

Sveriges största trädgårds-app

”Vi var med i första vändan av bootcamps när Gardenize fortfarande befann sig i ett väldigt tidigt skede. Men oavsett hur långt ditt företag har kommit, är det oerhört värdefullt att delta i Startup Sweden. Du får en jättebra grund att utgå ifrån, samtidigt som du får träffa investerare och får en inblick i hur de tänker.”

Sedan Jenny medverkade i Startup Swedens boot camp har hennes app Gardenize hunnit bli Sveriges största trädgårds-app. Den har dessutom översatts till sex olika språk och har idag över 30 000 nedladdningar, bara i Sverige.

Tillgång till startup-scenen i Stockholm

Tillväxtverkets initiativ Startup Sweden ger mindre snabbväxande digitala bolag från hela Sverige tillgång till startup-scenen i Stockholm. Under en intensiv vecka utökar bolagen sitt nätverk med andra företag, finansiärer och möjliga partner. De får också utveckla sina kunskaper inom affärsutveckling.

Mer om Startup Sweden

Kort om Gardenize

Gardenize är appen där du sparar all information om dina växter, växtplatser och trädgårdsaktiviteter med hjälp av bilder och noteringar. På bara ett par år har Gardenize blivit Sveriges största app för trädgårdsarbete.

Gardenize.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster