Tillväxtverket

"Tack vare Startup Sweden fick vi kontakt med ny delägare"

Jonas Karles, Marcus Lönnberg, Joakim Sjöblom på Mina Tjänster.

Jonas Karles, Marcus Lönnberg, Joakim Sjöblom på Mina Tjänster.

När Joakim Sjöblom var med i Startup Swedens första boot camp 2016 fick de som enda bolag chansen att pitcha på Sthlm Tech Meetup. ”Vi hade precis lanserat Mina Tjänster så det var väldigt lägligt. Pitchen ledde till att vi fick kontakt med Swedbank, som idag är en av våra huvudägare.”

Från den dagen gick allting snabbt. Från fyra anställda till 18. Och från 5000 användare till 85 000.

”Med tanke på att kvaliteten på liknande bootcamps jag medverkat i har varierat, var mina förväntningar inte särskilt höga. Om inte annat är det ett sätt att bygga nätverk, tänkte jag. Men programmet under veckan var över förväntan, många externa talare och besök som var väl anordnade. Och nätverket – ja, det fick vi ju verkligen!”

Tillgång till startup-scenen i Stockholm

Tillväxtverkets initiativ Startup Sweden ger mindre snabbväxande digitala bolag från hela Sverige tillgång till startup-scenen i Stockholm. Under en intensiv vecka utökar bolagen sitt nätverk med andra företag, finansiärer och möjliga partner. De får också utveckla sina kunskaper inom affärsutveckling.

Mer om Startup Sweden

Kort om Mina Tjänster

Mina Tjänster är en app som hjälper dig att enkelt och kostnadsfritt hålla koll på och hantera dina abonnemang. Sedan lanseringen i mars 2016 har företaget växt exponentiellt och kommer snart att kunna nå ut till fyra miljoner svenskar tack vare integrationen med Swedbank.

Mina Tjänsterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster