Tillväxtverket

”Startup-Sweden gav oss en stabil grund”

Vultus team har vuxit. Här Abdalla Eltayeb, Ophir Mubarik, William Håkansson, Robert Schmitt, ochKun ”Alex” Luo.

Vultus team har vuxit. Här Abdalla Eltayeb, Ophir Mubarik, William Håkansson, Robert Schmitt, och Kun ”Alex” Luo.

”Det finns en uppsjö av boot camps för startups men långt ifrån alla lever upp till vad de lovar.” När William Håkansson och hans två medgrundare startade Vultus, försökte de gå på så många boot camps de kunde.

Och William menar att Startup-Swedens boot camp för digitala startups är den i särklass bästa.

”Varje dag var väldigt välplanerad och man hade lyckats ovanligt bra med blandningen av föreläsare.”

Både bredd och spets

För Vultus blev Startup-Sweden den stabila grund de behövde för att gå vidare med sin digitala odlingstjänst.

”Många liknande boot camps ger dig antingen bredd eller specialistkunskap – här får du både och. Föreläsare med spetskompetens kombinerat med en stor bredd av ämnen. Precis vad du behöver när du håller på att starta upp ditt företag. Mycket handlar förstås också om kontakterna. De är ovärderliga!”

Det bästa var kontakterna

”Det bästa med Startup-Sweden var kontaktnätverket! Men överlag var det en väldigt bra upplevelse, fullspäckad med intressanta föreläsningar och after works där vi fick chansen att träffa flera stora företag – inspirerande!”

Vad har William får råd till andra startups?

”Var inte med på för många olika boot camps. Det är bättre att fokusera på det eller de som ger dig den bästa grunden i affärsutveckling, marknadsföring, juridik och pitchning.”

Mer om Startup-Sweden

Kort om Vultus

Vultus är en digital odlingstjänst som hjälper dig att få översikt över utvecklingen av dina fält samtidigt som du får uppdateringar kring potentiella risker och kvävebehov.

 

Sedan Startup-Swedens boot camp har Vultus utvecklat sin affärsmodell och lanserat en produkt samtidigt som teamet har vuxit betydligt.

 

Vultuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterBehandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.