Tillväxtverket

Jag hade behövt verksamt.se när jag startade

Cissi Centerwall, företagare och ambassadör för kvinnors företagande, driver sedan snart åtta år företaget ”Cissi och Selma”. Hon startade när hon var föräldraledig och öppnade klädbutik.

Cissi Centerwall

Idag har hon eget klädmärke som säljs runt om i landet och en webbshop som komplement till butiken. Konceptet är färgglatt, klänningar och retro. 

– Jag hade inte koll på verksamt.se när jag startade företaget, men hade verkligen behövt det. Då hade jag ingen aning om var jag skulle hitta information om att driva företag. Jag bara kastade mig ut och körde på egen hand.

Verksamt.se hade varit en bra hjälp att hitta rätt.

Cissi minns inte hur hon kom i kontakt med verksamt.se, men hon har då och då varit inne på informationstjänsten och kollat. Bland annat när hon anställde personal, och som nu när hon funderar på att expandera och behöver hjälp med finansiering. 

– Alla som startar företag tror jag behöver någon form av hjälp på traven med information från myndigheter. Då är verksamt.se bra som samlar den informationen, så man slipper leta på olika sidor. Alla som är i uppstartstagen, eller driver företag och stöter på frågor borde gå in på verksamt.se och kolla. Eller gå på en starta företag-dag.

Besök verksamt.selänk till annan webbplats