Tillväxtverket

Företagens villkor och verklighet 2017

Tillväxtverket släpper den 14 september resultat från den senaste undersökningen Företagens villkor och verklighet 2017. Välkommen till frukostseminarium i Tillväxtverkets lokaler på Söder i Stockholm.

För sjätte gången sedan 2002 genomför Tillväxtverket undersökningen Företagens villkor och verklighet. Där har företagarna fått svara på vilka möjligheter och svårigheter de upplever och hur de ser på möjligheterna att utveckla sin verksamhet.

Undersökningen är unik i sitt slag, eftersom närmare 10 000 har svarat på frågor om bland annat tillväxt, innovation och digitalisering. Eftersom underlaget är så stort går det att bryta ner på region, bransch och företagsstorlek.

Den 14 september presenterar vi huvudrapporten Företagens villkor och verklighet 2017. Under året som kommer, ger vi ut flera fördjupande rapporter med olika teman.

Tillväxtverkets generaldirektör Gunilla Nordlöf inleder. Analytiker Olof Dunsö presenterar resultaten från Företagens villkor och verklighet 2017. Därefter följer panelsamtal om hur förutsättningarna för företagande kan bli ännu bättre.

Seminariet webbsänds.

Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster