Tillväxtverket

Verksamt LIVE: Handel med utlandet

Anmäl dig till ett kostnadsfritt webbinarium om handel med utalndet

Välkommen till ett fördjupande webbinarium om handel med utlandet. Under webbinariet kommer du att få träffa experter från Tullverket och Skatteverket som berättar vad du behöver tänka på vid import och export.

Tid

Sändning tillgänglig mellan kl. 07.00–13.00 (senaste starttid kl.12:00).

Plats

Digitalt.

Anmälan

Anmäl dig på verksamt.se/livelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. När du anmält dig får du mejl skickat till dig med en bekräftelselänk. Du har då 10 minuter på dig att klicka på länken. Först då är din anmälan registrerad och du får då ett mejl med länken till livesändningen av webbinariet.

Webbinariets innehåll

Webbinariet innehåller följande två delar:

Import och export (Tullverket)

  • Att tänka på vid handel med andra länder
  • Eori-nummer
  • Tull och andra avgifter
  • Restriktionsvaror
  • Frågor och svar

Handel inom EU (Skatteverket)

Videomöte

Efter det här webbinariet har du möjlighet att boka ett enskilt möte med en myndighetsexpert. Under videomötet kan du ställa frågor kopplade till ditt företag, dock inte pågående ärenden. Videomötena är max 10 minuter långa och sker mellan kl. 14–16 samma dag som webbinariet. Programledarna kommer under sändningen att berätta hur du gör för att boka in ett videomöte.

Vem passar detta webbinarium för?

Det här webbinariet är 45 minuter långt och passar dig som känner dig påläst om företagsstarten och vill fördjupa dig inom handel med andra länder. Det passar även utmärkt för dig som har tänkt att bedriva importöppnas i nytt fönster eller exportöppnas i nytt fönster och deltagit i verksamt.se LIVE: Starta egetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.