Tillväxtverket

Save the date - Högskola och samhälle i samverkan

Här samlas näringsliv, offentlig sektor och akademi för att stärka utbytet mellan parterna kring samverkan och innovation. Det är en konferens där människor kan mötas, diskutera, inspireras och få idéer som kan växa.

Högskola och samhälle i samverkan - konferens i maj 2019

Tillväxtverket bidrar till samverkan vid lärosäten genom engagemang och finansiering för konferensen högskola och samhälle i samverkan (HSS) som äger rum 8-10 maj 2019.

HSS 2019 erbjuder inspirerande föreläsare, givande möten och framförallt en rad konkreta samverkansverktyg för dig att använda i din verksamhet. Konferensen kommer att ha fokus på samverkan som gör skillnad. Som deltagare kommer du att få med dig en rad verktyg som du direkt kan ta med dig hem till den egna verksamheten. Vi kommer inte att prata OM samverkan utan lägger istället fokus på HUR vi samverkar och vad vi kan lära av varandra.

HSS 2019 arrangeras av Örebro universitet tillsammans med nationella och regionala organisationer.

När? 8-10 maj

Var? Örebro universitet

Anmälan? Du anmäler dig till konferensenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Örebro universitets webbplats

Mer information

Du hittar mer information om konferensen på konferenssidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på Örebro universitets webbplats.