Tillväxtverket

Växtkraft för de gröna näringarna

Torsdag den 28 november bjöd vi på frukostseminarium i samband med att vi släppte rapporten Växtkraft för de gröna näringarna. Rapporten bygger på svar från företagare inom jordbruk, skogsbruk och fiske, i serien Företagens villkor och verklighet.

Det är första gången i seriens historia som vi gör en undersökning riktad just till de gröna näringarna. Rapporten visar att företagare i de gröna näringarna tycker att lagar och myndighetsregler hindrar dem från att växa. Läs mer om det i pressmeddelandelänk till annan webbplats som vi släppte i samband med frukostseminariet. Där finns även länkar till statistiksidor mer med information.

Här finns inspelningen från frukostseminarietlänk till annan webbplats. Den följer programmet nedan.

  • Christina Henryson, Tillväxtverket, hälsar alla välkomna.
  • Jan Persson, Tillväxtverket, presenterar rapporten.
  • Anders Johannesson, LRF ger sina reflektioner på resultatet.
  • Hur kan vi använda resultatet för att göra det enklare för de gröna näringarna? Paneldiskussion med Anders Johannesson, LRF, Carina Strömberg, Skogsstyrelsen och Camilla Burman, Jordbruksverket.


Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.