Tillväxtverket

Dokumentation från konferenser

Här hittar du dokumentation från våra konferenser och evenemang.

 • Turismföretagare och kunder

  Besöksnäringens tillväxtresa och vägar framåt


  Sverige är ett land som lockar allt fler turister. Tillväxtverkets uppgift är att underlätta för turismföretag och skapa regionala förutsättningar som stärker Sveriges internationella konkurrenskraft. Nu bjuder vi in dig till ett seminarium där vi presenterar och diskuterar den senaste turismstatistiken och berättar om våra aktuella insatser för att stärka svensk besöksnäring.Här kan du ta del av livesändningen från seminariet.
  Läs mer och se dokumentationen
 • Say cheese - Tillväxt för alla?


  Den 9 juni, den första dagen på Järvaveckan, höll Tillväxtverket seminarium om företagande på lika villkor. Det handlade om den skevhet som finns i företagandet mellan kvinnor och män och vad vi kan göra åt den, till exempel genom de berättelser vi förmedlar.
  Läs mer och se dokumentationen
 • Landsbygds­riksdagen 2018 - Tillväxtverket medverkar


  Landsbygdsriksdagen hålls i Örnsköldsvik 19-20 maj 2018 och Tillväxtverket medverkar. Här kan du ta del av de tips om nyttig kunskap som vi delar med oss av samt dokumentation från seminariet Företag som kan, vill och vågar på landsbygden.
  Läs mer och se dokumentationen


Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.