Tillväxtverket

Dokumentation från konferenser

Här hittar du dokumentation från våra konferenser och evenemang.

 • EU lyfter Jämtlands Län – en resultatspridnings­konferens i Östersund


  Vad har EU:s regionalfond betytt för våra VM-arenor? Hur har den bidragit till fiberutbyggnaden och den regionala tillväxten i Jämtland? Under eftermiddagen 10 december fick åhörarna lyssna till och inspireras av projektägare från länet.
  Läs mer och se dokumentationen
 • Resultatspridnings­konferens Övre Norrland


  Tack för er medverkan på konferensen i Skellefteå!
  Läs mer och se dokumentationen
 • Dansare hoppar vackert

  Kreametern analys


  Torsdag den 29 november presenterade vi färska siffror i Kreametern, vår statistik om kulturella och kreativa näringar, samt en analys av siffrorna.
  Läs mer och se dokumentationen
 • Nationell serviceträff


  Årets nationella serviceträff den 26-27 november hade tema digitalisering utifrån en gles geografi. Framtidsspaningar blandades med konkreta tips på hur digitalisering kan förbättra servicen i gles- och landsbygder.

  Läs mer och se dokumentationen
 • Växtkraft för de gröna näringarna


  Torsdag den 28 november bjöd vi på frukostseminarium i samband med att vi släppte rapporten Växtkraft för de gröna näringarna. Rapporten bygger på svar från företagare inom jordbruk, skogsbruk och fiske, i serien Företagens villkor och verklighet.
  Läs mer och se dokumentationen
 • Assiom Akapo och Mahad Issa från Clean Car Service, Johanna Kiviniemi från Volvo Bil, Daniel Wiese från Vägen ut! kooperativen, Sergio Garay från SDF Västra Hisingen.

  Affärer som ger samhällsnytta


  Torsdagen den 29 november delades priset Nyttigaste affären ut till Clean Car Service på seminariet "Affärer som ger samhällsnytta".
  Läs mer och se dokumentationen
 • En grupp kvinnor och män diskuterar

  Integration och mångfald


  Fredagen den 16 november bjöd vi på frukost och seminarium om hur våra regioner arbetar med integration och mångfald som växtkraft för hållbar tillväxt. 
  Läs mer och se dokumentationen
 • Stad och land – konkurrens eller komplement?


  Urbaniseringens orsaker och konsekvenser debatteras flitigt. Kommer stora delar av Sverige att bli ”skräpytor” i framtiden?
  Läs mer och se dokumentationen
 • Illustration över hus och stad som växer.

  Stora Tillväxtdagen 2018


  Anläggningar som ESS och Max IV-laboratoriet i Lund är viktiga etableringar för Sverige. Vad betyder det för företagen i regionen? I år höll vi Stora Tillväxtdagen i Malmö. Temat för konferensen var Skåne - en allt starkare tillväxtmotor .
  Läs mer och se dokumentationen
 • Dokumenta­tion från erfarenhets­träff regional kompetens­försörjning10 oktober 2018


  Var du med på, eller vill ta del av materialet från erfarenhetsträffen den 10 oktober? Det hittar du här!
  Läs mer och se dokumentationen


Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.