Sweden Tech Ecosystem

På Sweden Tech Ecosystem samlas data om mer än 5000 bolag, tillsammans med information om investerare, inkubatorer, acceleratorer, universitet, och andra nyckelspelare som bygger det svenska ekosystemet.

Skapa egna sökningar med hjälp av en rad olika filter, eller använd plattformens aggregerade data för en överblick av ekosystemet. Om du vill spara dina sökningar kan du skapa ett kostnadsfritt konto på plattformen. Genom ditt konto kan du också kurera startsidan baserat på de kategorier som är mest relevanta för dig.

Arbetar du inom ekosystemet som entreprenör, investerare, eller på en accelerator, kan du begära tillgång till företagets profil med hjälp av din mailadress, för att hålla all information uppdaterad för en global publik. Plattformen drivs i samverkan med Svenska Institutet, Vinnova och Business Sweden.

Utforska Sweden Tech Ecosystem

Sverige har en lång historia av innovation. Idag skapar startups över hela landet de lösningar som krävs för att accelerera den gröna och digitala omställningen. På plattformen Sweden Tech Ecosystem kan du fördjupa dig i den svenska startupscenen. Plattformen är öppen för alla och kostnadsfri att använda. 

Kontaktperson

Arash Sangari