Tillväxtverket
Gunilla Nordlöf, gd Tillväxtverket

Gunilla Nordlöf, gd Tillväxtverket

Med människor kommer idéer

Ofta får vi frågan: Vad behövs för att skapa tillväxt? Det finns ett enkelt svar. Människor. För med människor kommer idéer, och med idéer kommer företag. Och företag driver på utvecklingen i världen.

Plötsligt finns inte längre begreppen centrum och periferi. Jakobsberg, Jokkmokk och Jaipur ligger alla bara en knapptryckning bort. Digitaliseringen skapar nya möjligheter för människor och företag.

Från människors idéer kommer företag. Och jobb. Fler företag gör Sverige robustare. Vi kan snabbare ställa om till lösningar framtiden behöver.

Tillväxtverkets uppgift är att skapa bra villkor för företagande och stötta människor med idéer om nya lösningar och affärsmöjligheter. De senaste åren har vi arbetat med några frågor särskilt mycket och det är just dem vi lyfter fram här i vårt axplock. Vi vill berätta om dem. För att goda idéer behöver spridas.

Gunilla Nordlöf, gd TillväxtverketBehandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.