Tillväxtverket

Start-up Sweden ger nya möjligheter

På våra bootcamp får nya digitala företag möjlighet att vidga sina nätverk, vässa sin kunskap och pitcha för investerare!

Entreprenörskap finns i hela Sverige, men inte möjligheterna. Därför har Tillväxtverket initierat Startup-Sweden som riktar sig till landets mest lovande digitala startups i syfte att ge dem tillgång till nätverk, kompetens, förebilder och investerare.

Under 2017 genomförde Tillväxtverket fyra veckolånga internat, boot camps, i Tillväxtverkets lokaler på Södermalm i Stockholm. I varje boot camp deltog tio startups från hela landet. De hade valts ut av en extern bedömningsgrupp bestående av privata och offentliga investerare, inkubatorer och nyckelpersoner på den svenska startup-scenen.

Två av omgångarna var särskilt inriktade på "gaming" respektive "socialt entreprenörskap" och övriga två var allmänna omgångar öppna för samtliga industrier. Alla deltagarna uppgav att de kan tänka sig att rekommendera andra att söka till programmet.

Sweden Demo Day

Alla företag som deltar i Startup-Sweden får träffa privata och offentliga investerare på Sveriges största demodag för digitala startups: Sweden Demo Day.Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.