Tillväxtverket

Förmåner och utveckling

Tillväxtverket vill vara en attraktiv arbetsgivare. Här beskriver vi vad vi erbjuder dig som anställd. Det handlar om allt från kompetensutveckling till friskvård.

Utveckling

Kompetensutveckling

Kontinuerlig kunskaps- och kompetensutveckling är en viktig förutsättning för att Tillväxtverket ska nå våra mål.

På Tillväxtverket har vi en årscykel av olika samtal mellan medarbetare och chefer kring aktuella uppdrag och behov av utveckling. Läs mer på sidan Kompetensutveckling.

Gå till sidan Kompetensutveckling

Rörlighet i staten (RIS)

Rörlighet i staten (RIS) är ett samarbete mellan flera myndigheter. RIS erbjuder utvecklingsmöjligheter för statligt anställda och tar tillvara den stora kompetens som finns i staten genom ökad rörlighet.

Gå till sidan Rörlighet i staten

Personalförening

KUL

KUL, Tillväxtverkets personalförening, arrangerar kultur- och idrottsaktiviteter av olika slag som är öppna för alla medarbetare.

Gå till sidan Personalföreningen KUL

Förmåner

Semester

Tillväxtverket tillämpar förskottssemester. Det betyder att du kan ansöka om semester redan första året du arbetar. Mer information finns på sidan Ledighet och frånvaro. Välj fliken Semester.

Gå till sidan Ledighet och frånvaro

Flexibel arbetstid

Flextid ger dig möjlighet att, inom givna tidsramar och med hänsyn till arbetsuppgifterna, själv bestämma arbetstidens förläggning. Läs mer på sidan Arbetstid. Välj fliken Flexibel arbetstid.

Gå till sidan Arbetstid

Friskvård och Företagshälsovård

Som anställd på Tillväxtverket erbjuds du två friskvårdstimmar i veckan samt ett årligt friskvårdsbidrag.

Gå till sidan Friskvård

Företagshälsovården har fokus på arbetsmiljö och arbetsrelaterad vård.

Gå till sidan Företagshälsovård

Löneväxling

På Tillväxtverket har du möjlighet att göra individuella val kring några av dina anställningsvillkor, så kallade enskilda överenskommelser eller löneväxling.

Gå till sidan Enskilda överenskommelser (löneväxling)

Föräldrapenningtillägg

Tillväxtverket betalar ut ett föräldrapenningtillägg när du är föräldraledig - utöver den ersättning du får från Försäkringskassan. Läs mer om detta på sidan Förälder.

Gå till sidan Förälder

Pension

Som statligt anställd får du en tjänstepension som kompletterar den allmänna pensionen. Via länken når du mer information kring pension.

Gå till sidan Pension