Tillväxtverket

Utvecklingsresan

Förmåga till förändring. För tillväxt i en ny tid.

Vi är på en resa - där målet är hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i hela landet. Men omvärlden förändras snabbt, vilket förändrar våra förutsättningar att nå dit. För att främja tillväxt i en ny tid, behöver vi stärka vår förmåga till förändring. Därför har en utvecklingsstrategi tagits fram för vår gemensamma utveckling. Här kan du läsa mer om vad som pågår, och hur du kan bidra.

Här kan du ladda ner strategin i sin helhetPDF.

Har du frågor eller vill du veta mer?

Kontakta Sofie Arvidsson vid GD-stab. Staben har i uppdrag att samordna arbetet med strategin.

Du kan också ställa frågor eller diskutera utvecklingsresan på Yammer, i denna grupplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Följ särskilt #hackaverket, eller #frågaverket.

Nyheter om utvecklingsresan

 • 2020-02-12
  Nu blir det enklare att kontakta HR
  Från och med den 12 februari finns även HR i ärendehanteringssystemet Easit.
 • 2019-10-31
  Stödmedels­hantering – en viktig del i vår utvecklingsresa
  Nu drar Verksamhetsstöd igång med en översyn av stödmedelshanteringen. Det är en direkt beställning av ledningsgruppen och en viktig del i vår utvecklingsresa. Syftet med översynen är att åstadkomma sammanhållna och effektiva processer för stödmedelshanteringen.
 • 2019-10-25
  Metodlådan – läs den nya samlade sidan för våra projektmetoder
  Projektet Processer och utvecklingsinitiativ har nu samlat flera bra och användbara metoder för ditt projektarbete. Du kommer att spara tid och möda genom att utgå från tidigare erfarenheter och projekt. Metoderna är nu strukturerade och sammanfattade på sidan Metodlådan.
 • 2019-08-23
  Nu inviger vi Utvecklingszonen i Stockholm
  Idag kl 12 inviger vi Utvecklingszonen i Stockholm. Utvecklingszonen är en utsedd plats på kontoret där vi vill att fler, diskuterar och berättar om hur vi vill bidra, eller har bidragit till vår Utvecklingsresa. Konceptet kommer att pågå i en månad och sedan turnera vidare till de andra kontoren. Näst på tur är kontoret i Göteborg.