Tillväxtverket

Betalkort

Du som behöver ett kreditkort för att betala omkostnader vid exempelvis tjänsteresor, kan ansöka om ett Eurocard-kort med personligt betalningsansvar.

Betalkort

Du är privat betalningsansvarig för fakturan som skickas hem till dig. Fördelen är att du hinner få ersättning från Tillväxtverket för dina utlägg innan fakturan ska betalas. Detta under förutsättning att du skickar in dina kvitton, alternativt lämnar in din reseräkning, så snart du haft ditt utlägg. Du kan även använda kortet för privata inköp.

Ansök om betalkort. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan välja att skriva ut och posta din ansökan till Eurocard eller fylla i formuläret på skärmen och signera ansökan med BankID eller mobilt BankID. Du kan också spara din ansökan och signera den vid ett senare tillfälle.

Kortet levereras efter cirka 7-10 dagar beroende på hur fort du väljer pinkod efter det att Eurocard har skickat ut ett brev till dig om detta.

Kortet har en giltighet över hela världen och har ingen övre köpgräns. Det innebär att både tillgänglighet och användarvänlighet är hög. Till kortet kan du också knyta en rad tilläggstjänster samt att du även kan använda kortet för privata inköp. Dina tjänsteutlägg som du gör med Eurocard betalkort får du ersättning för mot att du registrerar dina utlägg i Visma Proceedo eller Primula. 

Om du har ett befintligt kort och vill flytta över det till Tillväxtverket, kontakta ekonomienheten via Easit.

Om du avslutar din anställning på Tillväxtverket och inte ska flytta med ditt betalkort ska du klippa itu kortet. Om du vill avsluta ditt betalkort under pågående anställning, kontakta ekonomienheten via Easit.

Har du frågor?

Har du frågor om Eurocard eller ansökan är du välkommen att kontakta Eurocard på 08 - 14 67 45 eller via e-post saljsupport@eurocard.se.

Har du frågor kring Tillväxtverkets samarbete med Eurocard kan du även kontakta ekonomi via Easit.

Extern användare

test