Tillväxtverket

Utbildning och support i Office 365

Här hittar du information om utbildning i Office 365. Här finns även information om hur du kan få hjälp med Office 365.

Tillväxtverkets introduktionsfilmer för Office 365

För dig som är helt ny i Office 365 finns det introduktionsfilmer som förklarar hur vi på Tillväxtverket arbetar med Office 365.

E-learning i Lexicon365

Förutom introduktionsfilmer och olika utbildningsinsatser för Office 365 så finns det instruktionsfilmer och vägledningar som du kan använda för att utveckla dig som Office 365-användare.

Tillväxtverket har upphandlat tjänsten Lexicon 365länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som innehåller vägledningar för appar/program som Word, Excel, och Powerpoint. Det finns även vägledning för hur du hanterar samarbetsytor som Yammer och Office 365-grupper (Sharepoint).

Du kan anmäla dig kostnadsfritt till Lexicon 365s e-utbildningar och webbinarier.

Support för Office 365 via Easit

Du kan få support för din användning av Office 365 genom att skapa ett ärende i Easit. Du hittar Easit på Medarbetarsidorna under Verktyg - när du är inloggad.

Vad får jag hjälp med var?

"Jag vet inte hur jag ska göra?" - användarsupport får du via Easit/Intern service

"Jag vet hur jag ska göra men det fungerar inte" - teknisk support får du via Easit/IT

I Yammer finns Office 365 - användarforum där är du välkommen att föra dialog och dela med dig av dina erfarenheter av Office 365.

Var sparar jag vad?

För funderingar kring var du sparar vad kan du läsa mer under dokumenthantering på Medarbetarsidorna. Kontakta enheten Juridik om du har frågor kring dokumenthantering.

Var sparar vi vad?