Tillväxtverket

Vill du jobba på Tillväxtverkets största event?

Är du handlingskraftig och vill hugga i på Sweden Demo Day samtidigt som du knyter nya kontakter och får uppleva en kul och annorlunda dag på jobbet?

Då ska du anmäla dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Den 2 april, riggar Tillväxtverket i samverkan med Vinnova, Energimyndigheten och Internetstiftelsen den fjärde upplagan av Sweden Demo Day på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Sweden Demo Day är Sveriges största event för entreprenörer och den enda mötesplatsen som samlar hela det svenska ekosystemet från norr till söder. Syftet med dagen är att inspirera till entreprenörskap och erbjuda en öppen mötesplats för entreprenörer där de kan fokusera på att skapa nya värdefulla kontakter.

Under dagen kopplar vi ihop den svenska startup-scenen med privata och offentliga investerare, storbolag och myndigheter för en helt magisk dag med fokus på nätverkande och matchmaking. Vi räknar med 4 000 besökare under dagen, 700 utställande startupbolag och 500 investerare från änglar till riskkapitalbolag. Förra året lyckades vi få till över 1 500 möten för entreprenörerna och vi hoppas kunna få till ännu fler möten i år.

För mer information

Besök Sweden Demo Daylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och se filmen från förra åretlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att få en bättre bild av evenemanget.

Kontakt

Team Startup Sweden

Sprid gärna Sweden Demo Daylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i ditt nätverk. Ett kommunikations-kit finns för den som önskar, kontakta i så fall Camilla Ahnström, affärsutveckling.