Tillväxtverket

Aktuellt

Artiklar som väcker intresse och ger en inblick i allt det vi gör inom vår verksamhet.

 • 2018-05-18
  Vill du lära dig mer om EU2020+?
  EU-kommissionens förslag till långtidsbudget kom för några veckor sedan och arbetet i Tillväxtverkets projekt EU2020+ fortskrider.

 • 2018-05-14
  Nya chefer på ingång
  Fyra enhetschefer och en gruppchef är rekryterade till myndigheten.
 • 2018-05-14
  Lennart Nilsson i collage
  Lennart Nilsson gjorde Mitt Europa-turné
  Åttonde maj kunde nyfikna jämtarna besöka Leaderkontoret i Ås, några mil utanför Östersund, för att diskutera projektidéer och få information om projekt i området. En av dem som tagit sig till kontoret den varma försommardagen var pensionären Lennart Nilsson från Krokom. Han har så länge han kan minnas varit intresserad av landsbygdsutveckling och hade idéer han ville diskutera över en EU-mazarin och kaffe.
 • 2018-05-09
  Lena Carlsson
  Lyhörda, flexibla och snabba leveranser
  Det var några av de ord som Näringsdepartementet använde för att beskriva oss vid årets mål- och resultatdialog som ägde rum i förra veckan. Gunilla Nordlöf och vår styrelseordförande Kristina Alsér träffade våra uppdragsgivare, statssekreterarna Niklas Johansson och Elisabeth Backteman. Vid dialogen deltog också Yvette Lennartsson, ekonomichef och Lena Carlsson, stabschef.
 • 2018-05-09
  Omvärldsspaning – Nästa långtids­budget, rapporter om AI och digitali­sering
  Vecka 17-18. Läs även om ny rapport om kostnaden för Brexit för den svenska ekonomin och om att inkomstklyftorna i Norden växer snabbast i Sverige.

Letar du artiklar som publicerats tidigare?

På sidan Aktuellt arkiv hittar du tidigare publicerade artiklar