Tillväxtverket

Utvecklingsresan

Förändring för tillväxt i en ny tid

Vi är på en resa - där målet är hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i hela landet. Men omvärlden förändras snabbt, vilket förändrar våra förutsättningar att nå dit. För att främja tillväxt i en ny tid, behöver vi stärka vår förmåga till förändring. Därför har en utvecklingsstrategi tagits fram för vår gemensamma utveckling. Här kan du läsa mer om vad som pågår, och hur du kan bidra.

Har du frågor eller vill du veta mer?

Kontakta Sofie Arvidsson vid GD-stab. Staben har i uppdrag att samordna arbetet med strategin.

Du kan också ställa frågor eller diskutera utvecklingsresan på Yammer, i denna grupplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Följ särskilt #hackaverket, eller #frågaverket.

Nyheter om utvecklingsresan

 • 2019-02-12
  Kundresan har gått i mål!
  Projektet Kundresan nationella projektmedel har pågått sedan september och nu är det dags för Antrop att lämna sin slutrapport till oss. Kom och lyssna på de viktigaste insikterna om projektägarnas upplevelse av vår projekthantering i nationella program. Mötet äger rum fredagen den 15 februari kl. 11-12. Via Starleaf kan du delta från samtliga kontor – se nedan för att hitta bokat rum på just ditt kontor. I Stockholm är Affärsidén bokad.
 • 2018-11-05
  En ny mötesform- promenad­mötet
  Sedan några veckor tillbaka finns nu promenadmöten att boka i Outlook. En mötesform som till skillnad från våra lokaler, aldrig tar slut.

 • 2018-09-10
  Medarbetardagen -save the date!
  Boka redan nu den 20 mars 2019 i din kalender. Då är det äntligen dags för oss alla att träffas, umgås, inspireras, motiveras och fira. Medarbetar­dagen 2019 har temat innovation och vi ska samtidigt fira att vi fyller 10 år.
 • 2018-09-04
  Invigning av idélabbet Omtanken 25 september
  Välkommen på invigningen av Tillväxtverkets nya idélabb på Stockholmskontoret! På invigningsdagen kan du lär dig mer om och testa på olika kreativa metoder.