Tillväxtverket

Utvecklingsresan

Förändring för tillväxt i en ny tid.

Vi är på en resa - där målet är hållbar tillväxt och konkurrenskraftiga företag i hela landet. Men omvärlden förändras snabbt, vilket förändrar våra förutsättningar att nå dit. För att främja tillväxt i en ny tid, behöver vi stärka vår förmåga till förändring. Därför har en utvecklingsstrategi tagits fram för vår gemensamma utveckling. Här kan läsa mer om vad som pågår, och hur du kan bidra.

Har du frågor eller vill du veta mer?

Kontakta Sofie Arvidsson och Johanna Giorgi vid GD-stab. Staben har i uppdrag att samordna arbetet med strategin.

Du kan också ställa frågor eller diskutera utvecklingsresan på Yammer, i denna grupplänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nyheter om utvecklingsresan

 • 2019-04-30
  Utvecklingsresan går framåt
  På medarbetardagen i mars var första gången som utvecklingsstrategin presenterades. Att färdigställa strategin var en viktig milstolpe. Men det är nu det stora arbetet börjar, att genomföra den. Vad gör vi för att nå de mål som sattes om att Skapa Smart Samarbete?
 • 2019-04-03
  Nya kunskaper om omvärlden
  Att förstå omvärldsutvecklingens påverkan på företag, hållbar regional tillväxt och på Tillväxtverket är avgörande för att vi ska kunna genomföra våra uppdrag på ett effektivt sätt och för att kontinuerligt utveckla vår verksamhet.
 • 2019-02-12
  Kundresan har gått i mål!
  Projektet Kundresan nationella projektmedel har pågått sedan september och nu är det dags för Antrop att lämna sin slutrapport till oss. Kom och lyssna på de viktigaste insikterna om projektägarnas upplevelse av vår projekthantering i nationella program. Mötet äger rum fredagen den 15 februari kl. 11-12. Via Starleaf kan du delta från samtliga kontor – se nedan för att hitta bokat rum på just ditt kontor. I Stockholm är Affärsidén bokad.
 • 2018-11-05
  En ny mötesform- promenad­mötet
  Sedan några veckor tillbaka finns nu promenadmöten att boka i Outlook. En mötesform som till skillnad från våra lokaler, aldrig tar slut.

 • 2018-09-10
  Medarbetardagen -save the date!
  Boka redan nu den 20 mars 2019 i din kalender. Då är det äntligen dags för oss alla att träffas, umgås, inspireras, motiveras och fira. Medarbetar­dagen 2019 har temat innovation och vi ska samtidigt fira att vi fyller 10 år.
 • 2018-09-04
  Invigning av idélabbet Omtanken 25 september
  Välkommen på invigningen av Tillväxtverkets nya idélabb på Stockholmskontoret! På invigningsdagen kan du lär dig mer om och testa på olika kreativa metoder.
 • 2018-05-29
  Designsprint - från utmaning till test av prototyp på fem dagar
  Enheten Tjänsteutveckling har senaste halvåret testat en metod som kallas designsprint (eller bara sprint) för att utveckla arbetssätt och erbjudande. Vi ställde några frågor till Johan Lager om metoden.
 • 2018-05-28
  Premiär för idélabbet Omtanken efter sommaren
  Namntävlingen för vår kommande kreativa workshopyta i Stockholm är avgjord.
 • 2018-05-25
  Ständiga förbättringar – pilot på avdelning Regioner
  Hej Camilla Nygren, du leder en arbetsgrupp på avdelning Regioner som har tagit fram ett webbverktyg för att samla in och hantera förbättringsförslag.