Tillväxtverket

Rörlighet i staten

Rörlighet i staten är ett samarbetsprogram mellan 14 myndigheter och Näringsdepartementet. Programmets vision är att med gränslös utveckling göra staten till Sveriges bästa arbetsplats.

Logotyp Rörlighet i staten

På gång

Ledarskapsprogram för nya chefer

Inom ramen för samarbetet Rörlighet i staten har ett gemensamt program för nya chefer inom staten startat, läs gärna mer på webbplatsen Rörlighet i staten.

Mentorskapsprogram

Grunden i mentorskapsprogrammet är att mentor och adept under en tidsperiod på nio månader regelbundet träffas för dialog och reflektion inom området ledarskap, där adepten är styrande när det gäller samtalets innehåll. Mentorn stöder och följer, leder och råder.

Nätverk

För att utbyta erfarenheter finns olika nätverk inom ramen för Rörlighet i staten. Dessa är; Controllernätverk, Innovation i offentlig sektor/verksamhetsutveckling, Juridiskt nätverk med inriktning på allmänjuridik/förvaltningsrätt, Kommunikatörsnätverk, Upphandlings-/inköpsnätverk, Miljödriven tillväxt och hållbar utveckling.

Uppdatera dig även på Rörlighet i statens webbplatslänk till annan webbplats (tillgänglig för Tillväxtverkets medarbetare)