Tillväxtverket

Tekniklektion - längdskidor

Varje nyår lovar vi oss att börja träna mer. Nu gör vi något åt det. Ta med dig längdskidorna och starta nya året med en tekniklektion som hålls av vår medarbetare Johanna Skalman.

En person åker längdskidor i skogen. Hen åker från kameran.

16 januari är du välkommen till ÖSK för att utveckla din skidteknik med vägledning från Johanna Skalman, certifierad längskidcoachlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Du får tekniktips inom skate eller klassiskt. Passet består av personlig teknikträning, men vi gör det i grupp.

Grupperna kommer bestå av max tio personer per ledare. Det gör att du får så mycket som möjligt av passet. För att det ska bli så bra som möjligt har vi ett maxantal på 30 personer. Upplägget är uppbyggt att passa personer med olika erfarenheter och fysisk förmåga.

Vi bjuder på varmdryck och det lovas en riktigt rolig avslutning du absolut inte vill missa!

Anmälan:

Maila din anmälan till Johanna Skalman, namn.efternamn@tillvaxtverket.se. Välj mellan klassiskt eller skate och ange ditt val i anmälan.

Kostnader

Betala 50 kronor till KUL genom att Swisha Birgitta Pettersson, 070-2221097. Ni behöver även köpa ett dagskort värt 60 kronor. Det betalas via Swish till 123 189 73 05 (gäller bara för dagskort). Har du ett säsongkort behöver du inte betala kostnaden för dagskortet.

Du kan också köpa säsongs- och dagskort hos:

  • Intersport Lillänge.
  • Intersport Skidstadion.
  • Ica Maxis förbutik.

Hoppas vi ses i spåret!

Utrustning

Det du behöver är:

  • Skidor.
  • Stavar.
  • Pjäxor.
  • Kläder för väder.

Det går att hyra skidor på Inter Sport Skidstadion.

Kontakt

Har du några funderingar maila Johanna Skalman.

Med vänlig hälsning/

Ulrika Kämpe och Birgitta Pettersson, KUL.