Tillväxtverket

Presentation av nyanställda februari

Nyfiken på dina nya kollegor? Här kommer en kort presentation.

Alice Levén

Alice är ny på kommunikationsenheten där hon jobbar med Tillväxtverkets sociala kanaler och som ämnes­kommunikatör för digitalisering. Hon kommer senast från contentbyrån Twist&Shout i Gävle.

Placering: Stockholm

Alice Levén

Angelica Hemlin

Angelica är kommunikatör på verksamt.se. Hon kommer närmast från Tillväxtanalys där hon varit publikationsansvarig kommunikatör. Tjänsten är placerad på enheten Digital kommunikation.

Placering: Östersund

Angelica Hemlin

Cecilia Hellström

Cecilia är enhetsadministratör på Regional näringslivsutveckling och Regionalt tillväxtarbete. Hon kommer närmast från arbetsförmedlingen.

Placering: Östersund

Cecilia Hellström

Emma Wahlberg

Emma jobbar som administratör på enheten Regional tillväxt norra Sverige. Hon har tidigare arbetat som administratör inom el- och industri-branschen.

Placering: Östersund

Emma Wahlberg

Katarina Isacsson

Katarina ska jobba som administratör på HR-enheten. Hon kommer senast från en tjänst som HR-ansvarig på CableQuick AB.

Placeringsort: Malmö

Katarina Isacsson

Maria Modigh

Maria är webbredaktör på verksamt.se. Hon kommer närmast från Tillväxtanalys där hon varit webbansvarig kommunikatör. Tjänsten är placerad på enheten Digital kommunikation.

Placering: Östersund

Maria Modigh

Matilda Kullebjörk

Matilda är handläggare för Struktur­fonds­programmet Skåne-Blekinge med länsansvar för Blekinge. Hon har tidigare arbetat i idéburen sektor med att integrera jämställdhetsperspektiv på regional utveckling och tillväxt.

Placering: Malmö

Matilda Kullebjörk

Tobias Lundberg

Tobias ska hjälpa glesbygds­kommuner förbättra sitt företagsklimat. Han tillhör enheten Regional näringslivs­utveckling och har tidigare arbetat med tillväxtfrågor på Östersunds kommun.

Placeringsort: Östersund

 

Tobias Lundberg