Tillväxtverket

Presentation av nyanställda januari

Nyfiken på dina nya kollegor? Här kommer en kort presentation.

Jonas Örtquist

Jonas ska samordna Tillväxtverkets förberedelser inför EU:s programperiod 2021-2027. Han har tidigare arbetat med regional tillväxt och EU-frågor på Länsstyrelsen och Näringsdepartementet. Tjänsten är placerad på avdelningen Regioner.

Placering: Stockholm

Jonas Örtquist

Maria Ljung Westin

Maria kommer att arbeta med Smart industri i regionerna och grundläggande regionalt kompetens­försörjnings­arbete. Hon har tidigare arbetat med projekt- och företagsstöd på Länsstyrelsen Jämtlands län. Tjänsten tillhör enheten för regional näringslivs­utveckling.

Placering: Östersund

Maria Ljung Westin

Sara Palo

Sara är uppdragsansvarig för hållbar stadsutveckling och kommer att jobba bland annat med Rådet för hållbara städer och URBACT. Hon tillhör Östersunds­kontoret och Regional näringslivs­utveckling men kommer sitta i Malmö.

Placering: Malmö

Sara Palo

Therese Asplund

Therese kommer att vara uppdragsledare för Datastrategi och Dataplattform och tillhör avdelningen Kunskapsutveckling. Hon kommer senast från Skatteverket och har jobbat med analys, ledarskap och innovation.

Placering: Stockholm

Therese Asplund

Tommy Eliasson

Tommy jobbar på enheten Intern Service och ska förvalta lite olika system och bemanna receptionen. Han kommer senast från Naturvårdsverket där han jobbat som handläggare på Miljöbidrags­enheten.

Placering: Östersund

Tommy Eliasson

Zebastian Hermansson

Zebastian är ekonom på Granskningsenheten Södra Sverige. Han har tidigare jobbat som redovisnings­konsult med expertområde värdepappers­handel.

Placering: Göteborg