Tillväxtverket

Konferens­rummen i Östersund

Östersundskontoret kommer efter renoveringen att ha fått flera bokningsbara konferensrum. Arbetet med att göra alla nya konferensrum i Östersund bokningsbara pågår. Från och med 12 december har de flesta rum, förutom Ettan och Tvåan, nya namn. Så här kommer övergången från nuvarande till kommande rum fungera.

Nästan alla mötesrum kommer få ett nytt konto och namn i Outlook. Undantaget är Ettan och Tvåan som kommer behålla sina namn och förbli bokningsbara och tillgängliga under hela processen. De nya namnen och rummen kommer att gälla från och med 12 december. De går däremot att boka redan nu.

Nuvarande Trean till Nian har döpts om och har nu tillägget "Stängt efter 11/12". Detta för att det ska vara tydligt att denna resurs inte kommer finnas kvar efter mitten av december.

Detta betyder att om du redan har bokningar i nuvarande Trean – Nian efter 11/12 så måste du boka om till något av de nya rummen.

De nya rummen (Trean-Tretton) kommer att vara tillgängliga att använda vid lite olika tidpunkter från mitten av december, se kartaPDF eller tabell nedanför.

Konferensrummen i Östersund

De nya konferensrummen

Beskrivning av rummen

Ettan

Behåller sitt namn och plats. Blir öppen för bokning/användning under hela processen. Har du bokningar i Ettan efter 11/12 behöver du inte ändra dem.

Tvåan

Behåller sitt namn och plats. Blir öppen för bokning/användning under hela processen. Har du bokningar i Tvåan efter 11/12 behöver du inte ändra dem.

Trean

Öppnas för använding 17/12. Kapacitet 6 personer.

Fyran

Öppnas för användning 17/12. Kapacitet 4 personer.

Femman

Öppnas för användning 15/12. Kapacitet 22 personer.

Sexan

Öppnas för användning 12/12.Kapacitet 6 personer.

Sjuan

Öppnas för användning 12/12.  Kapacitet 4 personer

Åttan

Öppnas för användning 17/12. Kapacitet 6 personer.

Nian

Öppnas för användning 17/12. Kapacitet 12 personer.

Tian

Öppnas för användning 17/12. Kapacitet 6 personer.

Elvan

Öppnas för användning 17/12. Kapacitet 7 personer.

Tolvan

Öppnas för användning 17/12. Kapacitet 7 personer.

Tretton

Öppnas för användning 12/12. Kapacitet 4 personer.

För att underlätta kommer vi att lägga in blockeringar i respektive rums kalender så att det inte ska gå att boka in ett rum som inte är tillgängligt.

De bokningsbara rummen Lilla och Stora Evak på Kyrkgatan stängs 11/12.

 

Kontakt

Vid frågor om de nya konferensrummen, vänligen kontakta

Helena Nygren eller Ewa Sundberg på Intern Service