Tillväxtverket

Nu förbättrar vi medarbetar­sidorna

Du möter nu en delvis förändrad förstasida. Det mest märkbara är att den stora bilden i toppen flyttat neråt och minskat i storlek. Du ser meny och sökfält direkt och nyheter och kalendarium finns högre upp.

Tidigare i veckan fick kommunikationsavdelningen resultatet av den enkät vi nyligen genomfört. Tack alla ni som svarat! Vi har tagit till oss er feedback. 

Vi har gjort dessa förändringar direkt :

  • Den stora bilden högst upp är nedflyttad så att vi inte behöver scrolla så långt. Samma innehåll, men ny plats.
  • Kalendariet har flyttats upp.
  • Inloggningen till Medarbetarsidorna sker automatiskt i Internet Explorer. (Om du vill nå inloggat innehåll i din mobil eller i andra webbläsare behöver du fortfarande logga in via Logga in-knappen. Då använder du ditt vanliga datorinlogg i inloggningsrutan som dyker upp.)

Vi fortsätter att utveckla

Inom kort ser kommunikationsavdelningen över navigering, struktur och sök utifrån era synpunkter, men det arbetet kan ta lite längre tid då det involverar utvecklingsinsatser.

- Det glädjer mig att vi fått kommentarer om att det är bra att Medarbetarsidorna är öppna och en del av tillvaxtverket.se, och att det är positivt för oss medarbetare att på samma webbplats kunna se den externa informationen, säger Susanne Eklöf, kommunikationschef

Mer information löpande

Kommunikationsavdelningen återkommer här på nyhetsplats med information om utvecklingsarbetet. Resultat från undersökningen av de externa besökarnas upplevelse på webben kommer senare.