Tillväxtverket

Ha kul med KUL!

Hej Tony Meurke, ordförande för personalföreningen KUL.

Tony Meurke

Först och främst, vad är KUL?

– KUL arrangerar kultur- och idrottsaktiviteter av olika slag, öppna för alla medarbetare på Tillväxtverket och Nämnden för Hemslöjdsfrågor. Verksamheten finansieras av myndigheten och ska uppmuntra till deltagande i olika typer av gemensamma aktiviteter. Exempelvis teater, konserter, stadsvandringar, studiebesök, deltagande i olika idrottsevenemang både som deltagare och som åskådare. KUL subventionerar avgifterna.

Vad är på gång framöver på våra olika kontor?

– Just nu kan du få prova på att bowla om du befinner dig i Östersund (den 30 november) eller klättra i Stockholm (den 28 november). Du hittar våra olika aktiviteter runt om i landet i kalendariet och ibland också som en nyhetsblänkare på medarbetarsidorna. På startsidan under ”Alla kalenderhändelser” finns en länk till en samlingssida med alla KULs aktuella aktiviteter.

– KUL arrangerar också ett konstlotteri varje år där du betalar en avgift på 50 kr varje månad för att få vara med. Idag är vi nästan 100 medlemmar som ser fram emot lotteriet den 5 december. (36 vinster i potten!) Du kan fortfarande vara med i lotteriet. Kontakta oss i KUL!

Om jag har en ide på aktivitet?

– Aktivitetsförslag tar tas gärna emot av styrelsen eller kontaktombuden på kontoren.