Tillväxtverket

Verksamt samlar information till företag med anledning av det nya coronaviruset

På verksamt.se finns nu samlad myndighetsinformation som är viktig för företagen att känna till med anledning av det nya coronaviruset.

verksamt.se/coronaviruslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns kortfattad information om de åtgärder och stödpaket som riktar sig till företag, exempelvis om korttidspermittering, anstånd med betalning av skatt och tillfälligt slopat karensavdrag. Vi informerar också om rådgivarorganisationer och ger annan information från myndigheter som kan vara till nytta för företagen i det här svåra läget. Innehållet på sidan uppdateras just nu dagligen.

Webbstatistiken visar att det finns ett stort behov av information. Det är just nu den mest besökta sidan på verksamt.se. I webbstatistiken kan vi även se en ökning av besök på de sidor som finns sedan tidigare, som till exempel handlar om uppsägning på grund av arbetsbrist.

Om du kommer i kontakt med företag som har frågor om andra myndighetstöd än de som vi på Tillväxtverket erbjuder, så kan du hänvisa till verksamt.se/coronavirus. Sidan hittas även via startsidan på verksamt.se.