Tillväxtverket

Tusen följer oss på Instagram

Instagram är vår snabbast växande kanal och vi ser en stor potential inom kanalen. Nu har vi nått över 1000 följare på Instagram!

Flera små bilder från Tillväxtverkets instagram

Den här kanalen brukar vi på Kommunikation beskriva som yngre och bilddriven. Den senaste undersökningen Svenskarna och Internet 2018 visar att Instagram är den kanal som växer snabbast av samtliga sociala kanaler. Fler kvinnor (68%) än män (53%) använder kanalen. Användningen är större bland yngre men det dagliga användandet ökar i alla åldersgrupper.

Är du nyfiken på vår närvaro i sociala kanaler? Scrolla längst ner på startsidan på Medarbetarsidan så hittar du vår Sparklevägg där flödet i våra sociala kanaler (utom Linkedin) syns.

Förutom Instagram kan du följa Tillväxtverket på Twitter, Facebook och Linkedin. Vi finns även på Youtube där filmer och livesändningar från seminarier finns samlade.

I Kommunikations verktygslåda kan du läsa mer om våra sociala kanaler, hitta länkar till kanalerna och kontaktuppgifter till sociala medier-ansvariga.

Svenskarna och internet

Om du vill läsa mer om undersökningen Svenskarna och Internet 2018 hittar du rapporten härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.