Tillväxtverket

Sugen på ett roligt projekt?

I Tillväxtverkets verksamhet väntar alltid spännande saker!

I oktober ska Tillväxtverket arrangera Stora Tillväxtdagen och i början av nästa år Medarbetardagen, och vi söker dig som är sugen på nya, inspirerande och kreativa arbetsuppgifter som projektledare för något av dessa events. Till din hjälp kommer du att ha en arbetsgrupp som består av kollegor från både sakverksamheten och stödverksamheten.

Så här sa förra årets projektledare för Stora Tillväxtdagen 2017, Patrik Sällström:

Patrik Sällström

– Det är väldigt inspirerande att arbeta med något så konkret som Stora Tillväxtdagen. Det var så kul att få jobba med alla medarbetare som deltog i planering och förberedelser av denna dag. Arbetsgruppen var verkligen engagerad och kreativ.

– Det märks att vi är vana och duktiga på att ordna konferenser. Allt flöt på i ett mycket bra samarbete. Dessutom är det en riktig energikick att leda ett projekt som detta!

Teamet bakom Medarbetardagen 2016 fick utmärkelsen ”Årets team”. Så här kommenterar Jenny Weimerbo, en av två projektledare:

Jenny Weimerbo

– Vi i teamet fick stort förtroende från ledningen att planera och genomföra dagen, vilket gav oss stora kreativa möjligheter. Vi ville göra en dag av medarbetare för medarbetare, och gjorde därför upplägget själva och nyttjade mycket egen kompetens på myndigheten i programmet.

– Det var verkligen lärorikt att få jobba med kollegor från andra verksamheter och orter och lära av varandras arbetssätt. Att jobba med ett sånt här event är utan tvekan ett av de roligaste uppdragen som du kan få på myndigheten.

Intresserad? Hör av dig med ett mejl till Susanne Eklöf, kommunikationschef.