Tillväxtverket
eu-logotyp

Aktuellt

Aktuella artiklar från Tillväxtverkets EU-program

 • 2019-04-30

  Vill du veta mer om EU:s regional­­fond i Sverige?

  Kommer vi att nå målen inom regionalfondsprogrammet? Påverkar Brexit nästa långtidsbudget? Och hur tycker Tillväxtverket att genomförandet av nuvarande programperiod har gått? Här får du samlad information om Europeiska regionala utvecklingsfonden.
 • 2018-07-03

  Vilka projekt finns i regionen?

  Regionalfonden och Socialfonden i Stockholm ska bidra till en hållbar stadsutveckling. Här får du en sammanställning av vilka strukturfondsprojekt som är beslutade i Stockholmsregionen.
 • 2018-06-13

  11 prioriterade projekt för dryga 128 miljoner kronor

  Totalt prioriterades 11 ansökningar i Norrbottens och Västerbottens län till en summa av 128,6 miljoner kronor i EU-stöd då Strukturfonds­partnerskapet för Övre Norrland sammanträdde den 29 maj.  
 • 2018-03-15

  eGrand Prix Nordic - ett rally för elbilar

  I slutet av februari kördes, för tredje året i rad, ett elbilsrally mitt i smällkalla vintern i Norrbotten. Rallyt anordnades inom projektet, Lika bra med CELLER-i, som finansieras genom EU-programmet Övre Norrland. Rallyt med det stolta namnet, eGRA...


Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.