Tillväxtverket

Örebro

Loka Brunn

Med kraftigt minskade bokningar under våren var Loka Brunn snabba att ställa om och anpassa sin verksamhet och kommunikation. Något som kunderna har fått uppleva då de känt sig trygga under sin vistelse.

Spadelen med pool på Loka Brunn.

Foto: Loka Brunn

Loka Brunn är ett konferens och spa-hotell i Bergslagen. En plats för möten, avkoppling och rekreation. Under våren 2020 rasade konferens- och mötesbokningarna. Även bokningarna från privatresenärerna minskade drastiskt. Loka Brunn har visat en stor förmåga att snabbat ställa om för att möta den rådande situation. Det har berört allt från servering av frukost, restaurangbesök, det totala antalet övernattande gäster och besök på spa.

Ändrat fokus på marknadsföringen

Loka Brunn förändrade sin marknadsföring för att tydligt upplevas som en trygg aktör för alla som vill resa i Sverige och njuta av #hemester eller #svemester. Upplevelser ute i Bergslagens natur såsom vandring, cykling, naturreservat, har kommunicerats i större utsträckning.

Ett tryggt besöksmål

Återkopplingen från kunderna i sommar har varit mycket bra och visat att de lyckats med att skapa en trygg vistelse på Loka Brunn, där anledning till oro aldrig uppstått. Denna sommarsäsong har haft den bästa beläggningen på 10 år. Nu arbetas det intensivt för att ta med den tydliga trygghet Loka Brunn kan erbjuda sina sommargäster, vidare in i konferens- och mötessäsongen.