Tillväxtverket

Redan anslutna kommuner

Här finns information som riktar sig till kommuner som använder minst en e-tjänst enligt Serverats standard med koppling mot den sammansatta bastjänsten för grundläggande uppgifter om företag (SSBTGU) och som är valbara i guiden och checklistan för att starta restaurang på verksamt.se.

Inom Serverat förvaltar vi de e-tjänster som utvecklats inom programmet. Det innebär att vi bevakar förändringar och synpunkter som innebär att tjänsterna kan behöva justeras och uppdateras.

Håll dig uppdaterad

Ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad är att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Genom ”Serverats nyhetsbrev” får du information om vad som händer och är på gång inom programmet.

Anmälan till nyhetsbrev

Bidra med synpunkter

Genom användningen av Serverats e-tjänster i verksamheten får kommunen kunskap och erfarenhet som är värdefull i arbetet med förvaltningen av tjänsterna. Det kan handla om allt från att ni noterar att företag verkar ha svårigheter kopplat till tjänsterna till att ni vill uppmärksamma oss på förändringar som påverkar tjänsterna eller att ni ser konkreta förbättringsmöjligheter.

Skicka in synpunktlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har kommunen uppdaterat en e-tjänst?

Skicka den nya länken till redaktionen på verksamt.se så att den kan läggas in i checklistorna.

Skicka ny länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Testa e-tjänster

Är du nyfiken på fler e-tjänster som tagits fram inom Serverat? På Tillväxtverkets demoplattform för kommunala e-tjänster kan kommuner titta närmare på e-tjänster som tas fram inom programmet. Kontakta oss för att få inloggningsuppgifter.

Tillväxtverkets demoplattform för kommunala e-tjänsterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontakt

E-post: serverat@tillvaxtverket.se