Tillväxtverket

Sweden Demo Day

Vy över massor av människor på Demoday 2017.

Sweden Demo Day är en renodlad mötesplats för företag och investerare. Alla företag som deltar i Startup-Sweden får träffa privata och offentliga investerare på Sveriges största demodag för digitala startups: Sweden Demo Day. Dagen är kostnadsfri och öppen för startups från hela Sverige.

Årets Sweden Demo Day arrangeras i slutet av året. För mer information besök webbplatsen för Sweden Demo Day.

Sweden Demo Daylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sweden Demo Day 2017

Sweden Demo Day 2017 arrangerades den 12 december på Münchenbryggeriet i Stockholm. Över 600 entreprenörer var på plats och en rad av de största och mest namnkunniga investerarna. Vinnare av Best in Show på Sweden Demo Day blev Startup-Sweden bolaget Foodloopz som skapar en marknadsplats för försäljning av mat för att minska matsvinn.

Sweden Demo Day 2016

Sweden Demo Day 2016 arrangerades den 14 december på Münchenbryggeriet i Stockholm. Över 2 100 personer var anmälda, varav 839 startups och 316 kända investerare såsom EQT Ventures, Northzone och Industrifonden. Huvudsponsorer var Tillväxtverket, Internetstiftelsen i Sverige och Danske Bank. Filmen är cirka 2 minuter lång.Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.