Tillväxtverket

Boot camp 2, 2017

Här hittar du företagen som deltog i Boot Camp 2 2017.

Kirikoro Studioe, Göteborg

Kirikoro Studios, Göteborg Arbetar enligt en ”leanmetod” vilket möjliggör produktion av spelprodukter med marknadsanpassning samt snabb tillväxt.

Logotype

Flamebait Games, Skövde

Flamebait Games, Skövde utvecklar små experimentella spel. Det första spelet med planerat släpp i juni är konstnärssimulatorn "Passpartout: The Starving Artist".

Logotype

Ethereal Games, Norrköping

Ethereal Games, Norrköping tillhandahåller en plattform för gamification genom AR och VR. Fysiska event kan förstärkas genom AR och VR.

Logotype

Pathos Interactive AB, Lindome

Pathos Interactive AB, Lindome producerar högkvalitativa strategispel för både PC och Mac. I dagsläget utvecklar de RTS-spelet Bannerman.

Logotype

Disir Productions AB, Uppsala

Disir Productions AB, Uppsala utvecklar innovativa och dynamiska digitala presentationer av historiska miljöer för mobiler med hjälp av AR.

Logotype

Good Learning, Stockholm

Good Learning, Stockholm tillhandahåller spel som kompletterande verktyg vid undervisning inom entreprenörskap och affärsutveckling.

Logotype

Doctor Professor, Göteborg

Doctor Professor, Göteborg utvecklar spel för att lära sig japanska och kinesiska både som modersmål och andraspråk.

Logotype

Babloon Studios AB, Skövde

Babloon Studios AB, Skövde utvecklar och säljer mjukvara för produktion av spel på PC och Mac.

Logotype

Stenkross Studios, Skövde

Stenkross Studios, Skövde utvecklar VR-spel för flera olika plattformar vilket bidrar till att sprida tekniken såväl som tillväxt av marknadssegmentet.

Logotype

Mngrplus Sweden AB, Sundsvall

Mngrplus Sweden AB, Sundsvall har utvecklat ett sportsimulatorspel för dator och mobiler.

Logotype


Behandling av personuppgifter
Om du fyller i din e-postadress sparas den hos Tillväxtverket, och det är vi som ansvarar för denna uppgift. Vi sparar e-postadressen endast för att kunna svara dig om du har en fråga. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter på tillvaxtverket.se/personuppgifter.