Tillväxtverket

Startup Sweden

Acceleratorprogram för digitala startups

Fortsätt läsa

Startup Sweden

Acceleratorprogram för Sveriges hetaste digitala startups

Startup Sweden erbjuder en veckas acceleratorprogram i Stockholm där 10 utvalda bolag från hela Sverige får praktiska och konkreta kunskaper från Sveriges ledande experter inom sälj, marknadsföring, juridik och pitchning. Bolagen får även delta och pitcha på Sveriges största demodag för digitala Startups och möjlighet att följa med på internationella techevent.

Ta ditt bolag till nästa nivå!

Fyra gånger per år genomför vi ett acceleratorprogram som ger Sveriges mest lovande startups möjlighet att ta del av startup-scenen i Stockholm. Nästa acceleratorprogram genomförs 26-30 november 2018 och vi har stängt anmälan för den här gången. Vi publicerar löpande datum för programstart och anmälan.  På den här sidan kan du även hålla utkik efter nya satsningar inom Startup Sweden, som vårt FemTech-program och acceleratorprogrammet Innovate46 i New York.

Här är de utvalda bolagen till årets sista bootcamp 26-30 novemberlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mer om vårt acceleratorprogram

Acceleratorprogram för kvinnor inom techindustrin

Satsningarna på entreprenörskap bland kvinnor inom techindustrin behöver utvecklas. Därför samarbetar Tillväxtverket med techinvesteraren Wellstreet och genomför acceleratorsprogrammet FemTech Boot Camp hösten 2018. Programmet genomfördes i september och inriktade sig helt på startupbolag som drivs av kvinnor. Tio utvalda startupbolag från hela Sverige fick möjligheten att ta del av startup-scenen i Stockholm, erbjudas kunskap, nätverk och möjligheten att arbeta med några av Sveriges främsta techstjärnor, investerare och potentiella kunder. 

Acceleratorprogram i New York

Tillväxtverket och Energimyndigheten erbjuder svenska startup- och scaleupbolag en acceleratorvecka i New York som under 2018 ägde rum 8-12 oktober. Accelerator­programmet är öppet för svenska startup- och scaleupbolag som ser USA som en potentiell marknad och erbjuder förstklassiga nätverk i kombination med expertkunskap och resursstöd för att optimera företagsutvecklingen i USA. Bolagen får även möjlighet att besöka Nasdaq:s marknadskontor i New York.

Startup Sweden öppnar dörrar till USA på Innovate46länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vad är Startup Sweden?

Startup Sweden är Tillväxtverkets insats för att stödja Sveriges digitala startupbolag. Startup Sweden ger 10 företag möjlighet att utöka sitt nätverk med andra företag, finansiärer, potentiella kunder och partner under en veckas acceleratorprogram i Stockholm. De får också praktiska och konkreta kunskaper inom affärsutveckling, från andra startups och från experter inom olika områden. Bolagen får även chans att träffa privata och offentliga investerare på Sveriges största demodag för digitala bolag – Sweden Demo Day - som arrangeras i april 2019. Sist men inte minst får några av bolagen möjlighet att delta på internationella acceleratorprogram som Innovate46 i New York.

Vår devis är "Entrepreneurship is everywhere but opportunity is not".

Read about Startup Sweden in englishlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster