Tillväxtverket

Startup-Sweden

Acceleratorprogram för digitala startups

Fortsätt läsa

Startup-Sweden

Acceleratorprogram för Sveriges hetaste digitala startups

Startup-Sweden erbjuder en veckas acceleratorprogram i Stockholm där 10 utvalda bolag från hela Sverige får praktiska och konkreta kunskaper från Sveriges ledande experter inom sälj, marknadsföring, juridik och pitchning. Bolagen får även delta och pitcha på Sveriges största demodag för digitala Startups och möjlighet att följa med på internationella techevent.

Ta ditt bolag till nästa nivå!

Fyra gånger per år genomför vi ett acceleratorprogram som ger Sveriges mest lovande startups möjlighet att ta del av startup-scenen i Stockholm. Vi publicerar löpande datum för programstart och anmälan. På den här sidan kan du även hålla utkik efter nya satsningar inom Startup-Sweden, som vårt FemTech-program och acceleratorprogrammet Innovate46 i New York.

Mer om vårt acceleratorprogram

Acceleratorprogram för kvinnor inom techindustrin

Satsningarna på entreprenörskap bland kvinnor inom techindustrin behöver utvecklas. Därför samarbetar Tillväxtverket med techinvesteraren Wellstreet och genomför acceleratorsprogrammet FemTech Bootcamp i höst. Programmet hålls i höst och inriktar sig helt på startupbolag som drivs av kvinnor. Tio utvalda startupbolag från hela Sverige får möjligheten att ta del av startup-scenen i Stockholm, erbjudas kunskap, nätverk och möjligheten att arbeta med några av Sveriges främsta techstjärnor, investerare och potentiella kunder. 

FemTech Bootcamp 17 - 21 september 2018länk till annan webbplats

Acceleratorprogram i New York

Tillväxtverket och Energimyndigheten är glada över att erbjuda svenska startup- och scaleupbolag en acceleratorvecka i New York 8-12 oktober. Ansökan är öppen för svenska startup- och scaleupbolag som ser USA som en potentiell marknad. Acceleratorveckan erbjuder förstklassiga nätverk i kombination med expertkunskap och resursstöd för att optimera företagsutvecklingen i USA. Ditt bolag får även möjlighet att besöka Nasdaq:s marknadskontor i New York.

Anmäl dig till Innovate46 i New York 8-12 oktoberlänk till annan webbplats

 

Vad är Startup-Sweden?

Startup-Sweden är Tillväxtverkets insats för att stödja Sveriges digitala startupbolag. Startup-Sweden ger 10 företag möjlighet att utöka sitt nätverk med andra företag, finansiärer, potentiella kunder och partner under en veckas acceleratorprogram i Stockholm. De får också praktiska och konkreta kunskaper inom affärsutveckling, från andra startups och från experter inom olika områden. Bolagen får även chans att träffa privata och offentliga investerare på Sveriges största demodag för digitala bolag – Sweden Demo Day - som arrangeras i slutet av 2018. Sist men inte minst får några av bolagen möjlighet att delta på internationella acceleratorprogram som Innovate46 i New York.

Vår devis är "Entrepreneurship is everywhere but opportunity is not".