Tillväxtverket
Tre personer ler.

Swedish Cleantech

Swedish Cleantech är den officiella webbplatsen för svenska miljöteknikföretag. Vi samverkar med myndigheter, aktörer inom miljöteknik och med olika bransch- och intresseorganisationer för att bidra till utveckling, kommersialisering och export av svensk miljöteknik.

SwedishCleantech.se är Sveriges största webbplats för miljöteknik­företag och drivs sedan 2014 av Tillväxtverket. På webbplatsen finns information från ett 30‑tal myndigheter, bransch- och intresseorganisationer och regionala aktörer.

Här får företag hjälp att utveckla sina affärer på hemma­marknad­en och att förbereda sig för export genom samlad tillgång till kunskap, finansiering och nätverk.

Vår engelska webbplats Swedishcleantech.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. vänder sig till internationella köpare av och investerare i svensk miljöteknik. Webbplatsen drivs och utvecklas av IVL Svenska miljöinstitutet på uppdrag av Tillväxtverket.

Här hittar köpare och investerare information om och kan ta kontakt med svenska miljöteknikföretag.

Letar du efter svenska miljöteknikföretag?

På swedishcleantech.com finns 1 100 svenska miljöteknikföretag presenterade. Där kan du söka efter olika typer av miljöteknikföretag och filtrera dem utifrån företagets storlek, län och omsättning med mera.

Hitta cleantech företag.

Företagslista med svenska miljöteknikföretag

Svenska Miljöinstitutet, IVL har en databas som heter Envirobase. Företagslistan med svenska miljöteknikföretag har skapats genom en sammanslagning av Tillväxtverkets databas över svenska miljöteknikföretag och IVL:s Envirobase. Databasen förvaltas av IVL. Har du ett företag som vill vara med i företagslistan på SwedishCleantech.com? Här finns mer information om hur du gör en intresseanmälan. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Information om Envirobase.

Kontakt

Cecilia Ankarstig, programansvarig Swedish Cleantech

fornamn.efternamn@tillvaxtverket.se