Tillväxtverket

Exportcenter Västmanland

Aktörer

Almi Företagspartner Mälardalen, Sveriges export- och investeringsråd (Business Sweden), Enterprise Europe Network (EEN), Exportkreditnämnden (EKN), Handelskammaren Mälardalen och Region Västmanland.

Aktiviteter

Exportsamverkan i Västmanlands län erbjuder enskild rådgivning till företag som vill börja exportera och internationaliseringscheckar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för små och medelstora företag. Man driver även exportnätverket TakeOff Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och ett exportprogram med fokus på specifika marknader. Samverkansparterna anordnar också kunskapshöjande aktiviteter och arbetar kontinuerligt med att kommunicera och paketera det stöd som finns i länet så att fler företag kan ta del av det.

På webben

I söktjänsten Rådgivning och stöd för dig som vill importera eller exporteraverksamt.se/utland hittar du som vill expandera utomlands olika typer av stöd och erbjudanden. Filtrera din sökning efter dina behov (vad du vill ha hjälp med, bransch och län eller kommun).

Samverkansprojekt

Västmanlands län och Örebro län samarbetar kring exportfrågor.

Kontakt

Erik Asph Hennerdal
erik.asph.hennerdal@regionvastmanland.se
telefonnummer: 0214–818 033

Carina Lahall
carina.lahall@almi.se
telefonnummer: 019 174 882